Nieuws

19/08/2014, oprichting van Form-iD bvba, een dochter van Pantoon NV.

FormID bvba is opgericht met als doel de brug te slaan tussen de 2D technische markt (CAD-plotters) en 3D print toepassingen. Designers in functioneel ontwerp zullen straks niet kunnen weerstaan om hun objecten niet enkel op plan(2D) maar ook in een gematerialiseerde vorm te wensen door middel van een 3D printer. Naarmate ook de snelheid van 3D zal toenemen, en aangevuld met de Laser technologie van de Italiaanse fabrikant SEI, maken we zo onze intrede op het vlak van Digital Manufacturing.

Pantoon heeft er voor gekozen om deze nieuwe activiteiten onder te brengen in een nieuwe onderneming om duidelijk aan te geven waar de focus ligt, zowel naar het cliënteel als naar de leveranciers toe. Waar de prioriteit voor Pantoon op de grafische markt zal blijven liggen wordt de meer technische markt vanaf heden door FromID bedient van de allerlaatste technologieën. De dagelijkse leiding van FormID, ligt in handen van Dhr. Arnoud D’Hondt.

Meer info kan u verkrijgen op info@formid.eu

Adres en Showroom: Frankrijkstraat 5, 9140 TEMSE – België

Arnoud D’Hondt

Raf Thibaut

#oprichting #formid #pantoon

Recente Posts