Nieuws

U vindt ons op RAPIDPRO 2015

banner-rechthoekv3-640x480px.gif

Kom ons bezoeken op de beurs RapidPro op 3, 4 of 5 maart te Veldhoven, NL en ontdek onze uitgekiende selectie 3D apparatuur bestaande uit zowel FMD, SLA als DLP technologieën van gerenommeerde merken zoals DWS systems, Roland en Deltatower.

Wij leggen onze focus op Industrial design en architectuur en bieden naast 3D apparatuur ook printers op waterbasis en snij- & laseroplossingen aan. Tevens kan u ook bij ons terecht voor alle soorten filamenten van Colorfabb.

Net zoals ons zusterbedrijf Pantoon NV, die met zijn 25 jaar ervaring bekend staat voor zijn service en innovatie, zoeken wij samen met u naar de beste oplossing die perfect aansluit op uw eisen en wensen.

Waar het internet stopt, daar starten wij!

#rapidpro #3d #formid #industrialdesign #dws #roland #deltatower #beeverycreative

Recente Posts