Nieuws

DWS XFAB®, de high-end 3D printer voor iedereen.


Vrijdag 16 oktober zal op de Maker Faire Rome 2015 het nieuwste pareltje van DWS Systems worden gelanceerd!

De DWS XFAB® is een revolutionaire 3D printer die de professionele stereolithografie-technologie bereikbaar maakt voor iedereen Dankzij zijn uitmuntende eigenschappen en zijn aantrekkelijke prijs, is deze printer gepositioneerd in het marktsegment dat tot nu toe nog niet is aangesproken, de zogenaamde “professionele consumenten”.

De XFAB heeft een cilindrisch printvolume van 180x180mm en kan tot wel 10 verschillende materialen printen: van plastics zoals ABS & polypropyleen, rubber, transparante materialen, hittebestendige keramiek tot high-definitie Wax speciaal ontwikkeld voor casting.

Pre-order now!

#formid #3d #dws #3dprinten

Recente Posts