Nieuws

FormiD, ZiggZagg/3Dee en HP !

FormiD toonde zich tijdens RapidPro als integrator van de Hewlett Packard Multi Jet Fusion 3D Printer. Dit langverwachte en veelbesproken toestel wordt alom geprezen voor zijn productiviteit dewelke vele malen hoger ligt dan bij andere technologieën én zijn lage investerings-, en productie-kosten.

De grote veelzijdigheid aan toepassingen die gepaard gaan met de nieuwe HP MJF technologie, is ook het Belgische 3D Printbedrijf ZiggZagg/3Dee niet ontgaan. Het bedrijf met vestigingen te Aalter en Antwerpen is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoog kwalitatieve geprinte stukken, en maakt hiervoor gebruik van meerdere print technologieën. Hierbij hanteert men de strengste eisen op vlak van kwaliteit en duurzaamheid. In het kader van een zeer specifieke en veeleisende opdracht werd voor de HP Multi Jet Fusion technologie geopteerd nadat meerdere diepgaande testen zowel op vlak van vervaardiging als afwerking, als zeer positief werden geëvalueerd.

Om alles in goede banen te leiden betreffende de installatie en dienst na verkoop werd voor FormiD als partner gekozen.

Het is dan ook met gepaste trots dat wij kunnen aankondigen dat ZiggZagg/3Dee vanaf heden deze technologie ten dienste van zijn klanten kan stellen.

Contact:

ZiggZagg, www.ziggzagg.be Dhr. Stijn Paridaens

3Dee, www.3dee.be Dhr. Stijn Paridaens

FormiD, www.formid.eu Dhr. Arnoud D'Hondt


Recente Posts