Nieuws

XL 5000 Pagewide + Latex 360

JDS Online (Wichelen) kiest voor de Hewlett Packard Pagewide Repro-oplossing!

De familie Vandeputte heeft na een grondige evaluatie van de markt voor de nieuwste totaaloplossing van HP gekozen. De combinatie van de UV vaste inkten, de lage cost per copy én de fantastische snelheid van het toestel, zijn maar enkele argumenten die de keuze voor hen gemakkelijk maakten. De Pagewide XL 5000MFP met OnLine vouwer levert ook nog een plaatsbesparing op om dat je met deze printer geen keuze meer hoeft te maken tussen zwart/wit en kleurenafdrukken. Eén toestel in de plaats van twee dus, de prijs per afdruk is immers gelijk!

Neem daar nog het gebruiksgemak bij én de SmartStream software waarmee complexe technische of grafische bestanden op fouten gecontroleerd en berekend worden, en uw Repro activiteiten worden naar een hoger niveau getild.

De familie Vandeputte bij de HP PageWide XL5000MFP + OnLine vouwer

FormiD en Pantoon wensen hen dan ook alle succes toe!

![endif]--


Recente Posts