Nieuws

Slim Innoveren, ook voor jou?

3D-printing of additive manufacturing is geen nieuwe technologie. Al sinds de jaren 70 probeert men objecten rechtstreeks op te bouwen uit 3D-printbaar materiaal. De laatste jaren kende de technologie en enorme groei en ook tijdens Drupa werden een aantal inspirerende cases en systemen getoond rond 3D-print.

Is 3D-printing iets voor de grafische industrie? Welke technologieën zijn er beschikbaar en welke cases geven een goed beeld van de commerciële mogelijkheden van 3D-print?

Kom het te weten tijdens de nieuwe 3D-printing opleiding van VIGC bij PantoonBenes in Temse. Netwerk met 3D-printer leveranciers, 3D-printers en proef letterlijk de food showcase van bureaucuisine.be.

Kom er alles over te weten: http://www.vigc.be/event/3d-printing-opleiding/?date=01/02/2018


Recente Posts