Nieuws

Een nieuwe 3D mijlpaal @FormID

Na de eerste reeks van Hewlett Packard 3D MultiJetFusion Printers, waarvan er meerdere succesvol in de markt werden gezet door FormiD, kunnen we nu ook de tweede generatie Jet Fusion printers aankondigen. Deze Low Cost 300/500 serie maakt MJF technologie erg toegankelijk voor een breed publiek. Voor het eerst is het nu mogelijk voor maakbedrijven om te prototypen met productie-kwaliteit, in zwart, wit of in kleur! HP is daarmee de eerste in de 3D industrie die het mogelijk maakt om Prototyping én Productie op het zelfde technologie-platform tot stand te brengen en zo de doorlooptijd van Design naar Final parts drastisch in te korten.

Bekijk hier de video met de nieuwe HP MJF300/500 serie;

Beschikbaar deze lente in de Benelux @www.formid.eu

#3D #HPMultiJetFusion #3dprinten #3dkleur #prototyping

Recente Posts