Nieuws

Design for AM Competition

Dit jaar organiseren we in samenwerking met Adopt ID een 'Design for Additive Manufacturing' wedstrijd.

Met deze wedstrijd willen we jullie creatiefste kant naar boven halen door gebruik te maken van de Topology Optimization mogelijkheden in Siemens Solid Edge of NX. U kan uw ontwerp insturen naar ons voor 15 oktober 2018.

Hou ermee rekening dat de maximum afmetingen 380 × 284 × 380 mm zijn. Overige richtlijnen kan u hier raadplegen in de 'Printing Guidelines'.

Een professionele jury zal dan het meest creatieve en best geoptimaliseerde ontwerp selecteren en dat model zal gratis geprint worden op de HP Multi Jet Fusion 3D printer, te bezichtigen in onze showroom. De winnaar kan zijn ontwerp dan afhalen tijdens de Prototyping beurs. Deelnemen kan door uw Solid Edge of NX model op te sturen naar: info@formid.eu met vermelding: "Design for AM competition".

Veel succes en tot op Prototyping!

#prototyping #wedstrijd #HPMultiJetFusion #industry40

Recente Posts