Nieuws

FormiD en Dynamical Tools slaan de handen in elkaar.

FormiD is trots U de samenwerking te kunnen melden met Dynamical Tools. Samen zijn wij ervan overtuigd U voortaan nog beter te kunnen begeleiden in de zoektocht naar de geschikte oplossing voor al uw noden in prototyping en additive manufacturing. De toestellen van Dynamical Tools, uitgerust met zeer geavanceerde technologie, garanderen een ongeëvenaarde accuraatheid , een onberispelijke printkwaliteit en een groot economisch voordeel. De kwalitatieve producten van Dynamical Tools en onze "print in peace" filosofie vullen elkaar hier uitstekend aan.

Dynamical Tools biedt een reeks 3D printers aan met de FFF technologie, die bovendien "open systemen zijn", waardoor u met een zeer uitgebreid aanbod aan materialen kan werken. Gaande van de gekende Filamenten ABS en PLA tot en met de meer technische materialen zoals Carbon Filled, biedt het Open Material System heel wat economisch voordeel. Deze printers hebben ook geen speciale ruimte of afzuiging nodig. Gezien de zeer eenvoudige bediening via een intuïtief aanraakscherm kan vrijwel iedereen na een korte opleiding gebruik maken van deze State of the Art oplossingen.

Voor meer details over het aanbod van Dynamical Tools kan u onze catalogus raadplegen, of contacteer ons voor meer informatie of een bezoek aan onze showroom.

#prototyping #3dprinten #DynamicalTools #FFF

Recente Posts