Nieuws

Therma DM500 maakt hybride matrijzen mogelijk


De XFAB 3500 SD is de meest geavanceerde versie van de populaire XFAB reeks. Dankzij de nieuwe Therma DM500 resin kunnen er voortaan ook hybride matrijzen worden geprint, die tot wel 200 cycli kunnen meegaan. Deze mallen kunnen vele klassieke spuitgietmaterialen aan, zoals Polypropylene (PP), Polyethylene (PE); Acrylonitrile butadiene styrene (ABS), Polypropylene + filler, Polystyrene (PS),Polymethyl methacrylate (PMMA), Polyacetal (POM), Polyamide (PA6) en nog een hele reeks andere. Het produceren van functionele prototypes op kleine en middelgrote schaal kan nu reeds vanaf de beginfases met professionele spuitgietmaterialen worden uitgetest. Ook voor de productie van kleine tot middelgrote oplages kan dit een economische oplossing bieden.

De XFAB 3500 SD wordt standaard geleverd met Nauta software waarmee je eigen parameter kan aanmaken of wijzigen en werkt met de professionele harsen van DWS en dus ook met de nieuwe Therma DM500 Resin. De ingebouwde computer met touchscreen zorgt voor een eenvoudige bediening. Zijn precisie, kwaliteit en bouwvolume zijn werkelijk revolutionair in zijn prijsklasse. Dit alles maakt van de DWS 3500 SD het geschikte toestel voor de R&D afdeling, professionele labo’s en bedrijven waarvoor prototyping aan hoge kwaliteit en snelheid belangrijk is.

Meer weten over de mogelijkheden van deze machine en de revolutionaire Therma DM500 Resin? Op Prototyping 2018, 7 en 8 november in XPO Kortrijk stellen we deze machine en de toepassingen van de hybride matrijzen in primeur voor.

Klik hier om uw gratis ticket te reserveren.

Of u kan natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom te Temse!

#prototyping #Injectionmolding #dws #industry40

Recente Posts