Nieuws

Primeurs van FormiD op Prototyping 2018


Op Prototyping 2018 stellen wij U in primeur de DT60 en DT LITE van Dynamical Tools voor. Deze veelzijdige 3D printers met FFF technologie en groot bouwvolume kunnen met bijna alle thermoplastische materialen werken, dankzij hun unieke open materiaal systeem.

De DWS XFAB 3500 laat toe met behulp van de gloednieuwe Therma DM500 Resin hybride matrijzen te maken die tot wel 200 cycli meegaan. Deze matrijzen kunnen de klassieke spuitgietmaterialen als Polypropylene, ABS, PMMA, PE, POM en vele anderen probleemloos aan.

Ook kan U kennismaken met de HP Jet Fusion technologie, de oplossing voor het produceren van grote hoeveelheden prototypes en functionele stukken aan een lage kostprijs.

Ontdek tevens onze Roland Freesmachines, die Subtractieve Manufacturing van een atelieromgeving naar uw kantoor of school brengen!

Benieuwd? U kan ons vinden op stand 673-674 op Prototyping 2018 in Xpo Kortrijk

U kan zich hier registreren!

U bent niet in de mogelijkheid om de beurs te bezoeken, geen probleem. De showroom van FormiD is ook dagelijks ter beschikking na afspraak. Wij kijken er alvast naar uit u te ontmoeten!

#DynamicalTools #dws #roland #HPMultiJetFusion

Recente Posts